Våra tjänster


Vi hjälper er genom hela försäljningsproceessen och jobbar hårt för att ni ska få en så bra helhetsupplevelse som möjligt.


Fastighetsförmedling

Förmedling av avstyckade gårdar, bostadsrätter, fritidshus, kommersiella fastigheter, tomter, villor och ägarlägenheter.

Förmedlingsuppdraget utgår från fastighetsmäklarlagen. Fastighetsmäklaren är skyldig att göra identitetskontroll och skaffa sig kundkännedom om alla parter i fastighetsaffären, allt enligt lag om åtgärder mot penningtvätt och finansiering av terrorism. Mäklaren måste informera säljare om dennes ansvar att ge köpare eller hyresgäst uppgifter om energiförbrukning i bostaden, genom en energideklaration, när en bostad säljs eller hyrs ut. Bostadsrättsförening är fastighetsägare och ska därför göra energideklaration i en fastighet som är upplåten med bostadsrätt.

Mäklaren ska informera säljare och köpare om förmedlingsobjektets marknadspris. Mäklaren ska också lämna information om budgivning och bud som lämnas av intressenter samt föra journal över förmedlingsuppdrag för bostäder.

Fastighetsmäklaren bestämmer tillsammans med uppdragsgivaren hur marknadsföring och budgivning ska genomföras. Mäklaren måste ta in uppgifter, från säljare eller en hyresvärd, om bostadens faktiska driftkostnader, energiprestanda och annan väsentlig information. Informationen ska lämnas i en objektsbeskrivning.

Vid förmedling av kommersiella fastigheter i bolagsform, lokaler och annat från juridisk person behövs ingen energideklaration och ingen journalföring behöver göras. Regler från avtalslagen, köplagen med flera gäller.

Företagsförmedling

Företagsförmedling bedrivs genom franchise med TACTIC Företagsförmedling, ett nätverk av olika mäklarföretag från norr till söder i Sverige. Ann-Christin Arnhamn arbetar i Mälardalen med Södermanland, Västmanland och Uppland som arbetsområde tillsammans med kollegor och har kontor längst ut på Skoklosterhalvön. Se hemsida www.tactic.se

Förmedlingsuppdraget

Förmedlingsuppdraget är personligt för fastighetsmäklaren, liksom depositionsavtalet för mäklarens hantering av klientmedel från parterna, båda upprättas alltid skriftligt. Deposition görs när köparen lämnar handpenning för köpet av en bostad. Mäklaren ska lämna information om ensamrättsavtalets juridiska innebörd och informera om att mäklaren har en ansvarsförsäkring som täcker eventuella fel som kan ske i förmedlingen.

Personuppgifter enligt förordning GDPR

Dataskyddsförordningen (GDPR) gäller som lag i alla EU:s medlemsländer. Förordningen innehåller bestämmelser för de som behandlar personuppgifter och stärkta rättigheter för den enskilde när det gäller personlig integritet. Personuppgifter är sådana som kan härledas till en levande fysisk person. Mäklaren måste bland annat ha medgivande av säljare och köpare för att skyltar och referenser för objekt som förmedlas får lämnas ut i marknadsföring.

Mäklaren tillämpar hantering av klagomål på utförd tjänst. Klagomål framförs bäst genom direkt kontakt med ansvarig fastighetsmäklare eller företagsmäklare så att eventuella problem kan redas ut.

Information om fastighetsmäklartjänst kan också inhämta hos tillsynsmyndigheten för fastighetsmäklare Fastighetsmäklarinspektionen www.fmi.se

Skrivuppdrag

Om du själv har köparen erbjuder fastighetsmäklaren att upprätta handlingar som behövs för att genomföra fastighetsaffären. Ta kontakt med mäklaren för kostnadsförslag!

Värdering

Fastighetsmäklaren erbjuder skriftlig värdering av bostaden/fastigheten för att söka lån i bank, underlag för bodelning eller som förberedelse inför försäljning av bolag etc. Ta kontakt med mäklaren för kostnadsförslag!

 

Kontaktuppgifter

AC Arnhamn Fastighetsmäklare

+46 (0) 703 17 66 41
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

c/o  TACTIC Företagsförmedling

+46 (0) 73 216 94 29
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Skoklostervägen 87
746 96 Skokloster

Fyll i formuläret nedan och skicka in så återkommer vi inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!